Veelgestelde vragen

WAT NEEM IK MEE?

Neem verschillende setjes mee waar jij je mooi in voelt. Denk bijvoorbeeld aan mooie bijpassende kanten)setjes, shortama’s, een stoere body en een groot wit overhemd of mooi, lang vest.
Dit wil niet zeggen dat we alle setjes gebruiken, maar zo kan ik je adviseren welke mooi zijn bij een bepaalde pose/achtergrond. Vergeet ook zeker de bijpassende accessoires en pumps niet!
Qua accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie armband, grote ketting of dat ene speciale sieraad wat je van je partner hebt gekregen. Dit soort sieraden vormen een mooie toevoeging aan je foto’s. Ga je binnenkort trouwen? Neem dan bijvoorbeeld je bruidslingerie, sluier, sieraden en trouwschoenen mee.

IK WIL MIJN GELIEFDE EERDER VERRASSEN

Is de levertijd van het album of de foto’s te lang? Geen probleem! Als je echt een ‘lastminute’ sessie boekt kan ik zorgen dat ik je minimaal 2 a 3 foto’s stuur welke je eventueel in een lijst cadeau kunt doen.
De verwerkingstijd voor het album komt omdat mijn albumleverancier is gevestigd in Portugal,
dus als je die op tijd in huis wilt hebben er rekening mee houden dat je de sessie minimaal 8 weken van te voren boekt in verband met het retoucheren van de foto’s en de goedkeuring
van de albumopmaak.

MAG IK IEMAND MEENEMEN?

Als het jou een fijner gevoeld geeft mag je uiteraard iemand meenemen naar de fotoshoot.
De persoon die je meebrengt mag alleen niet bij de sessie aanwezig zijn.
Het zou namelijk zonde zijn als je niet optimaal van de sessie kan genieten. Want tijdens de sessie draait het allemaal om jou! En aangezien de ruimte in een hotelkamer beperkt is wil ik voorkomen dat er ongewenste schaduwen in de foto’s zichtbaar zijn.
Even kennismaken van te voren mag natuurlijk altijd!

01
02
Boudoirsessie Boutiquehotel Veghel

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN

Gelukkig voor jou heb ik dit al vaker gedaan. Geen zorgen, ik help je, coach je en geef je advies tijdens de sessie over de poses. Ik zal je dan ook nooit pushen om iets te doen waar jij zelf niet achter staat.
Alles gaat in overleg zodat je met een goed gevoel kan terugkijken op je foto’s! Daarnaast is
vrijwel iedereen die voor mijn lens staat is een gewone vrouw zoals jij en ik die niet iedere dag voor de camera staat. Vooraf bespreken we welke stijl je mooi vind, wat je verwachtingen zijn en wat je mooi vind aan jezelf. Heb vertrouwen, het komt helemaal goed!

WAAR MOET IK VOORAF OP LETTEN?

Het enige waar je op moet letten is dat je een paar uur voor jouw sessie geen strakke kleding draagt. Het is namelijk zonde als je afdrukken op je huid ziet staan.
Dus weg met die strakke jeans en hallo joggingbroek! En zo erg is het niet, het zit nog lekker
ook.

02
02
Boudoirsessie Boutiquehotel Staats Haarlem
error: Content is protected!