TROUWEN

Een prachtig oud hollands decor.

"Je trouwdag zoals jij je hem herinnert"

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal.
Het verhaal over jullie dag waar jullie zo vaak over gedroomd hebben!
Het is mijn doel om jullie dag te vangen in een mix van creatieve beelden en ongedwongen en spontane momenten.

Hierdoor hebben jullie een prachtige, tastbare herinnering aan jullie mooiste dag!
Ik ben gemiddeld zo’n 10 uur aanwezig op een bruiloft.
Ik vertel jullie hier graag meer over in een gezellig kennismakingsgesprek.

Na afloop van dit gesprek ontvangen jullie van mij een vrijblijvende offerte welke past bij jullie trouwdag.

Hele dag

De hele dag van begin tot eind!

Online privé galerij

Next day preview

Luxe trouwalbum van 15x15 cm

Minimaal 350 hoge resolutie foto's

Fotoselectie op gepersonaliseerde USB

50% korting op een loveshoot

€ 1395,-

Flexibel

6 uur fotografie (extra uren á 80,-)

Online privé galerij

Preview binnen 1 week

Luxe trouwalbum van 15x15 cm

Minimaal 200 hoge resolutie foto's (bij 6 uur)

50% korting op een loveshoot

€ 895,-

Intiem

Vastleggen van de ceremonie en fotoreportage (max 3 uur)

Online privé galerij

Preview binnen 1 week

Luxe trouwalbum van 15x15 cm

Minimaal 100 hoge resolutie foto's (bij 3 uur)

50% korting op een loveshoot

€ 595,-

Extra Informatie

Extra uren fotografie kunnen bijgeboekt worden á € 80,- per uur.

Al mijn tarieven zijn inclusief BTW, nabewerking, reiskosten én een klein trouwalbum van 15x15cm.

Bij mijn pakket voor de hele dag ben ik vanaf het moment dat de voorbereidingen beginnen t/m een deel van het feest.
Hierbij let ik niet op een uur meer of minder, wel zo prettig en duidelijk!

Mijn flexibele pakket is mogelijk vanaf 6 uur fotografie kan worden uitgebreid met extra uren fotografie.

Mijn intieme pakket is uitermate geschikt voor bruidsparen die graag een intieme bruiloft vieren. Bij dit pakket ben ik aanwezig tijdens jullie ceremonie en de fotoreportage.

Uiteraard kunnen bij al mijnpakketten een groter of luxer trouwalbum evenals ouderalbums bij besteld worden.

Wil je graag een 2e fotograaf of een videograaf erbij?
Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kennismaking

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Eerst komt natuurlijk de vraag of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Als dit het geval is dan vind ik het belangrijk dat wij elkaar in persoon gezien hebben voordat wij een overeenkomst aangaan.
Omdat ik als fotograaf de hele dag aanwezig ben vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen ons. Jullie moeten je op je gemak voelen bij je fotograaf, dan krijg je de mooiste foto’s.
Vaak ga ik persoonlijk langs bij bruidsparen, maar afspreken op locatie of een skype gesprek behoort ook tot de mogelijkheden.
Tijdens de kennismaking nemen we jullie dag door en informeer ik jullie over de mogelijkheden.
Als jullie graag een 2e fotograaf of videograaf bij de bruiloft willen hebben dan is dit ook mogelijk. Ik heb een fijn netwerk van collega’s waar ik soms mee samenwerk.

Bevestiging

Na het kennismakingsgesprek stuur ik jullie een offerte toe met de besproken prijs, afspraken en eventuele album upgrade. Wanneer er tussen jullie en mij een “klik” is en ik akkoord krijg op de gestuurde offerte krijgen jullie van mij een digitale overeenkomst samen met het verzoek tot een aanbetaling van € 150,- toegestuurd om jullie boeking definitief vast te leggen.
Door het doen van deze aanbetaling gaan jullie tevens akkoord met mijn algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elke opdracht die ik aanneem.

Vlak voor de bruiloft

2 a 3 weken voor de bruiloft neem ik nog even contact met jullie op voor de definitieve dagplanning en om de opmaak van jullie trouwalbum te bespreken. Door middel van de dagplanning kan ik zien of voor mij alles duidelijk is om jullie trouwdag goed vast te kunnen gaan leggen.
Hierna ontvangen jullie van mij een factuur met het verzoek om de restbetaling te voldoen.

De dag zelf

Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de plek waar ik begin met het vastleggen van jullie bruiloft. De rest van de dag ga ik mijn eigen gang en fotografeer ik naar eigen inzicht.
Gedurende de dag fotografeer ik niet alleen jullie maar zal ik ook rondlopen om juist de mooie momenten vast te leggen welke jullie zelf niet bijzijn.
Ik ben rustig op de achtergrond aanwezig wat zorgt voor vrolijke en spontane beelden. Gedurende de dag regisseer ik niets, alleen tijdens de fotoreportage en de groepsfoto’s zal wat meer sturing geven om zo tot mooie beelden te komen.
Als er een ceremoniemeester aanwezig is dan gebruik ik deze persoon als aanspreekpunt. Jullie moeten lekker van de dag kunnen genieten!

Na de bruiloft

De dag na de bruiloft stuur ik jullie al een preview met enkele toffe foto’s, zodat jullie alvast iets aan vrienden en familie kunnen laten zien.
Ik maak zelf een selectie uit alle geschoten foto’s en kijk deze na op belichting, scherpte, kleur en uitsnede. Mijn streven is om jullie volledige reportage binnen 4 weken na de trouwdag op te leveren.
De reportage upload ik naar een afgeschermde, persoonlijke galerij welke is beveiligd met een wachtwoord.
De opmaak van jullie trouwalbum stuur ik separaat door voor goedkeuring. Wanneer jullie beiden tevreden zijn met de opmaak bestel ik het album.

Trouwalbum

Ik lever bij iedere bruiloft vanaf 6 uur een luxe handgemaakt trouwalbum. Hierin komt de reportage optimaal tot zijn recht en hebben jullie een mooie, tastbare herinnering aan jullie prachtige dag.
Uiteraard is het mogelijk om ieder trouwalbum uit te breiden met extra pagina’s, speciale covers of bijvoorbeeld een naamstempel aan de voorkant. Daarnaast behoren ouderalbums natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
De albums worden met de hand gemaakt bij een gespecialiseerde drukker en hebben een levertijd van ongeveer 6 weken na goedkeuring op de opmaak.

Mijn bruidsparen over Schram Fotografie

ERVARINGEN

Dankjewel voor het vastleggen van deze onwijs mooie dag. En dankjewel voor het fijne contact! Mochten we nog eens een keer een shoot willen doen, weten we je te vinden. 😊

- Thom & Jaimy

We vonden het echt heel fijn met jou als fotograaf! Nogmaals bedankt, je hebt echt prachtige foto’s gemaakt!!

- Danny & Michèle

Nogmaals bedankt dat je onze prachtige dag zo mooi hebt vastgelegd!

- Luutsen & Paulien

Bruidsfotografie Haarlemmermeersebos

Hele goede ervaring gehad met Laura! Ze heeft onze bruiloft voor ons perfect vastgelegd. Was heel prettig om met haar samen te werken!

- Fabrice & Caroline

Veelgestelde Vragen

Kunnen we ook beschikking krijgen over de onbewerkte bestanden?

Nee, dit is niet mogelijk. Het is eigen net een beetje alsof je naar de bakker gaat en zou vragen om zijn recept en meel bij het kopen van je brood.
Ik besteed veel zorg en aandacht aan het selecteren en bewerken van de foto's in mijn eigen stijl.
Dit is ook de stijl waar jullie voor kiezen zodra je mij boekt. Het is daarom dan ook niet toegestaan om de foto's een andere bewerking te geven wanneer je ze bijvoorbeeld op Instagram plaatst of om de foto anders te croppen (een deel eraf snijden).
Mocht je speciale verzoeken hebben voor de nabewerking, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Stel nou dat jij onverwachts ons huwelijk niet kunt fotograferen?

Dit is een vraag waar je liever niet over nadenkt, maar wel heel belangrijk om te vragen. Er moet wel iets heel ernstigs aan de hand zijn wil ik jullie huwelijk niet komen fotograferen.
Mocht er een sterfgeval zijn in mijn eerstelijns familie, een hele zware griep of als ik met letsel in het ziekenhuis lig dan kan ik terugvallen op een fijn netwerk met professionele fotografen welke een soortgelijke stijl hanteren.
In overleg met jullie regel ik dan snel vervanging welke uiteraard van alle afspraken en bijzonderheden op de hoogte is.

Zijn jouw prijzen vast of kunnen we nog korting krijgen?

De prijzen zoals deze vermeld staan op mijn website zijn vast en deze zijn met zorg samengesteld.
Je investeert namelijk in de professionaliteit en kwaliteit van mijn werk, mijn tijd plus een prachtig eindproduct.
Ik besteed voorafgaand, tijdens en na de bruiloft veel tijd en persoonlijke aandacht aan jullie, als bruidspaar.
Alle foto's worden met zorg geselecteerd en bewerkt in mijn eigen stijl (gecorrigeerd op kleur, helderheid en contrast). Hier gaat ook de nodige tijd inzitten.

Mogen wij de foto's op bijvoorbeeld Facebook plaatsen?

Dat mag zeker, ik vind dat hardstikke leuk zelfs!
Naamsvermelding bij het plaatsen van een foto wordt zeer gewaardeerd.
Commercieel gebruik van de door mij gemaakte foto's (bijv. voor een online wedstrijd) is slechts toegestaan na schriftelijk overleg en schriftelijke toestemming van mij. Het auteursrecht van de foto's berust bij mij, vraag gerust naar de voorwaarden.
(Commercieel) gebruik door derden is niet toegestaan, Wil je foto's naar degene die je trouwboeket of bruidstaart heeft verzorgd, overleg dat dan van te voren even met mij. Op deze manier kunnen we hier goede afspraken (naamsvermelding, eventuele vergoeding etc.) over maken.

Kunnen we bij jou ook luxe fotoproducten bestellen?

Jazeker! Ik heb een uitgebreid assortiment in luxe (wand)decoratie: prints op acrylglas, aluminium, fotoblokken, canvas etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Op zoek naar meer informatie of wil jullie kennis maken?

Wat leuk dat je interesse hebt in Schram Fotografie op jullie bruiloft! Bel mij of stuur een bericht via onderstaand formulier voor meer informatie of om een kennismaking in te plannen.

error: Content is protected!